Creștem împreună prin soluții inteligente de marketing digital.

Clienți

Testimoniale

Simona Hututuc

Digital Marketing Manager

Avem toate motivele să îi recomandăm celor care își doresc performanțe.

Sinaps este una dintre cele mai transparente și deschise agenții cu care am lucrat, și spun asta datorită raportărilor periodice bine argumentate, promptitudinii și entuziasmului cu care tratează fiecare campanie și, nu în ultimul rând, datorită rezultatelor foarte bune. Avem toate motivele să îi recomandăm celor care își doresc performanțe.

Ciobanu Diana

Administrator

Serviciile lor au fost mereu prompte, întrecând așteptările mele

Colaborez cu această agenție de aproape 2 ani și aș recomanda-o oricând fără ezitare. Serviciile lor au fost mereu prompte, întrecând așteptările mele. Am colaborat în trecut și cu alte agenții specializate în marketing online, dar nici una nu se compară cu Sinaps.

Sabina Cornovac

Community Manager

Cea mai bună echipă cu care am lucrat vreodată, în calitate de client.

Punctuali, prompți, sinceri, își asumă obiectivele, îți oferă și consultanță, știu să asculte și să ofere argumente. Cea mai bună echipă cu care am lucrat vreodată, în calitate de client.

George Moisescu

General Manager

Am luat decizia bună!

Când lucrezi în industria hotelieră trebuie să te asiguri că vei fi găsit exact în momentele în care clienţii au nevoie de tine. Din acest motiv, am apelat la Sinaps, o agenţie cu experienţă, ce ne-a ajutat să ne promovăm prin Google şi Facebook. După aproape 4 ani de colaborare, putem spune că am luat o decizie bună. Încurajăm business-urile ce au nevoie de prezenţă în online să apeleze la profesionişti! Recomandăm Sinaps.

Flaviu Matei

Administrator

Parteneri cu care ne dorim o colaborare pe termen lung.

Am schimbat 3 agenții până să găsim în sfârșit o agenție care să se plieze pe nevoile noastre. Echipa de la Sinaps a reușit să înțeleagă rapid ce obiective avem și să vină cu un plan de bătaie pentru a atinge aceste obiective într-un timp util. Comunicarea permanentă, flexibilitatea și ușurința de adaptare la schimbările pe care ni le cere mediul online, dar și profesionalismul de care dau dovadă cei de la Sinaps, i-au făcut să devină niște parteneri cu care ne dorim o colaborare pe termen lung.

Mădălin Matei

CEO

A fost într-adevăr un Black Friday de poveste!

De altfel cel mai bun de până acum pentru jermyns.ro! Apreciem foarte mult tot suportul vostru și totodată contribuția crucială pe care ați avut-o voi în această călătorie care s-a încheiat cu bine. Sunt absolut convins că este doar o etapă importantă în procesul nostru de dezvoltare, pe care dorim să-l acceleram începând din acest moment. Un mare MULȚUMESC!

Studii de caz

Studiu de caz - originals.ro

+44.27%

creștere în numărul total de conversii

+6.6%

creștere a ratei de conversie
Studiu de caz - ramadaiasi.ro

+1400%

creștere a numărului de vizite pe site.

+300%

creștere a numărului de rezervări online.
Studiu de caz - fre-pro.ro

+790%

creștere a ratei de conversie

+918%

creștere a venitului din comenzile din site