Clienti

Testimoniale Clienti

 • Colaborarea cu Sinaps Marketing a început atunci când ne-am dorit mai mult de la contul nostru de Facebook Ads. Am discutat și am plănuit împreună obiectivele, tonul comunicării și întreaga strategie. Echipa Sinaps este una dintre cele mai transparente și deschise agenții cu care am lucrat, și spun asta datorită raportărilor periodice bine argumentate, promptitudinii și entuziasmului cu care tratează fiecare campanie și, nu în ultimul rând, datorită rezultatelor foarte bune. Au reușit să ne aducă o creștere importantă în Facebook Ads într-un timp relativ scurt și s-au adaptat foarte repede domeniului nostru. Avem toate motivele să îi recomandăm celor care își doresc performanțe.

 • Când lucrezi în industria hotelieră trebuie să te asiguri că vei fi găsit exact în momentele în care clienţii au nevoie de tine. Din acest motiv, am apelat la Sinaps Marketing, o agenţie cu experienţă, ce ne-a ajutat să ne promovăm prin AdWords şi Facebook. După aproape 2 ani de colaborare, putem spune că am luat o decizie bună. Încurajăm business-urile ce au nevoie de prezenţă în online să apeleze la profesionişti! Recomandăm Sinaps Marketing!

 • Când decizi să te promovezi online, ajutorul unei agenţii specializate este mai mult decât necesar, datorită know-how-ului deţinut şi a capacităţii de a fi la curent cu toate noutăţile. Deşi facem AdWords de 8 ani, din 2014 am găsit o echipă ce ne-a dublat rentabilitatea investiţiei, alături de care am avut parte de o creştere treptată a bugetului, a campaniei şi, bineînţeles, a profitului. Recomandăm Sinaps Marketing pentru că ştiu să livreze rezultate şi să aibă relaţii bazate pe sinceritate cu clienţii săi.

 • Am schimbat 3 agenții până să găsim în sfârșit o agenție care să se plieze pe nevoile noastre.Echipa de la Sinaps a reușit să înțeleagă rapid ce obiective avem și să vină cu un plan de bataie pentru a atinge aceste obiective într-un timp util.

  Comunicarea permanentă, flexibilitatea și usurința de adaptare la schimbările pe care ni le cere mediul online, dar și profesionalismul de care dau dovadă cei de la Sinaps,

  i-au făcut să devină niște parteneri cu care ne dorim o colaborare pe termen lung.

 • Punctuali, prompți, sinceri, își asumă obiectivele, îți oferă și consultanță, știu să asculte și să ofere argumente. Cea mai bună echipă cu care am lucrat vreodată, în calitate de client.

 • Colaborez cu această agenție de un an și as recomanda-o oricând fără ezitare. Serviciile lor au fost mereu prompte, întrecând așteptările mele.

  Am colaborat în trecut și cu alte agenții specializate în marketing online, dar nici una nu se compară cu Sinaps Marketing.