Clienti

Testimoniale Clienti

  • „Ne place ca atunci cand colaboram cu cineva, sa ne gasim parteneri pe masura, care sa inteleaga perspectiva din care privim ceea ce facem si cum dorim sa fim perceputi. Cu Sinaps Marketing a fost usor sa gasim drumul pe care trebuie sa il parcurgem in promovarea noastra, inca din 2014. Am pornit prin realizarea unei strategii, in care am stabilit cum putem folosi intr-un mod avantajos Google AdWords si Facebook Ads si am primit sprijin in ceea ce priveste partea de content. O dovada a bunei noastre colaborari o constituie relatia pe care o avem si astazi, ce ne permite sa apelam la agentie ori de cate ori avem nevoie de suport. Recomandam cu caldura Agentia Sinaps Marketing!”

  • "Am ales să colaborăm cu Sinaps Marketing pentru campaniile noastre de Google AdWords si Facebook Ads. De la crearea și optimizarea acestora, cei de la Sinaps au fost prompți, responsabili. Rezultatele au apărut rapid, stimulând activitatea ELYTIS Hospital. Recomandăm Sinaps Marketing pentru cei ce caută parteneri de încredere și de durată!"  

  • “Am ales să colaborez cu echipa Sinaps pentru promovarea pe Google AdWords. Am remarcat din start promptitudinea lor în rezolvarea necesităților mele. Cu ajutorul celor de la Sinaps am reușit să fim mai vizibili iar rezultatele campaniilor nu s-au lăsat așteptate. O echipă devotată, profesionistă și care vine cu soluții rapide de optimizare și dezvoltare. Recomand cu încredere!”

  • "În aproape 1 an de colaborare cei de la Sinaps Marketing au venit constant cu strategii noi de promovare, reducerea costurilor și creșterea ratei de conversie pentru magazinul nostru online. Comunicarea deschisă, entuziasmul și operativitatea echipei Sinaps mă fac să-i recomand tuturor celor ce vor să se dezvolte pe mediul online."

  • Punctuali, prompți, sinceri, își asumă obiectivele, îți oferă și consultanță, știu să asculte și să ofere argumente. Cea mai bună echipă cu care am lucrat vreodată, în calitate de client.

  • Când decizi să te promovezi online, ajutorul unei agenţii specializate este mai mult decât necesar, datorită know-how-ului deţinut şi a capacităţii de a fi la curent cu toate noutăţile. Deşi facem AdWords de 8 ani, din 2014 am găsit o echipă ce ne-a dublat rentabilitatea investiţiei, alături de care am avut parte de o creştere treptată a bugetului, a campaniei şi, bineînţeles, a profitului. Recomandăm Sinaps Marketing pentru că ştiu să livreze rezultate şi să aibă relaţii bazate pe sinceritate cu clienţii săi.