Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care Sinaps Marketing SRL (“noi”, “nostru” sau “compania”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe care le puteți furniza în timp ce utilizați website-ul nostru (sinaps.ro) și serviciile asociate.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Atunci când utilizați site-ul sinaps.ro și serviciile asociate, este posibil să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt colectate doar atunci când decideți să le furnizați voluntar, de exemplu, atunci când completați un formular de contact sau faceți o achiziție pe site-ul nostru. Utilizăm informațiile personale pe care le colectăm în scopurile pentru care ne sunt furnizate, inclusiv pentru a vă furniza serviciile solicitate, pentru a vă comunica actualizări și oferte relevante privind serviciile noastre, și pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs.

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care le colectăm și să le păstrăm în siguranță. Implementăm măsuri de securitate fizică, tehnică și procedurală pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării acestora.

Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera în alt mod informațiile personale colectate către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea sau restricționarea utilizării informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și de a solicita transferul acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări suplimentare despre politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@sinaps.ro.

Accesarea sinaps.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de SINAPS MARKETING SRL. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile sinaps.ro sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de SINAPS  prin orice mijloace de comunicare (poştă, e-mail, telefon, SMS, etc.).

Pe baza consimţământului expres şi neechivoc şi numai în limitele legislaţiei în vigoare, în scopul de a răspunde solicitărilor dumneavoastră prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil să oferim astfel de informaţii către terţi (ex: furnizori de servicii de marketing, alţi furnizori de servicii; agenţii de stat, guvernamentale sau asociaţii din domeniul asigurărilor, atunci când legislaţia prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a produselor şi serviciilor noastre).

Pe site-ul sinaps.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. SINAPS MARKETING SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către sinaps.ro numai în scopul declarat al acestui site.

SINAPS MARKETING SRL garantează securitatea şi confidențialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic; nu îşii asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de sinaps.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, SINAPS MARKETING SRL nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. SINAPS  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere sinaps.ro să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
  • dreptul de a cere sinaps.ro să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere sinaps.ro să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
  • dreptul de a cere sinaps.ro să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la office@sinaps.ro sau prin poştă.

Această politică de confidențialitate a fost actualizată la data de 01.05.2024 și reflectă angajamentul nostru constant față de protejarea și respectarea confidențialității datelor dvs. personale în timp ce utilizați website-ul nostru și serviciile asociate.