Vrei să duci la următorul nivel cariera ta în marketing digital?

Cunoaşte echipa Sinaps şi oportunităţile de carieră în marketing digital.

De ce să alegi cariera ta în marketing digital la Sinaps?

Pasionați de marketing digital și proiectați să ne depășim limitele, suntem hotărâți să atingem obiectivele clienților și să fim o echipă altfel din câte ai cunoscut.

  • Suntem specializați pe discuții lungi, organizarea zilelor de naștere tematice, dar și pe departamentele Performance, Business Development, Creative & Design, Analyze & Automation, Operations și HR. Credem cu tărie că fiecare dintre noi avem abilități şi competenţe diferite, iar combinația potrivită constituie cireașa de pe tortul Sinaps.
  • Alegem să comunicăm transparent între noi indiferent ce facem, de la campanii PPC, până la discuții cu clienții. Ne place să oprim timpul în loc cu povești, să ne cunoaștem dincolo de expertiza fiecăruia și credem că lucrurile share-uite te fac de 10 ori mai bun.
  • Punem mare preț pe lucrurile bine făcute din entuziasm și plăcere și ne lăudăm cu o formulă de oameni loiali și deschiși. Pentru echipă, Sinaps e mai mult decât un job și nu se încheie la final de program. Timpul petrecut împreună e fructificat, atât prin training-uri, sesiuni de coaching, cât și prin degustat de burgeri prin oraș, seri de film și party-uri.
Sinaps recrutează visuri îndrăznețe și talente în online.

Oportunităţi de carieră:

Wanted: Account Manager

Portofoliul de clienți este in continuă extindere și dinamica de lucru se actualizează periodic, în baza schimbărilor din online şi a obiectivelor de business.

Căutăm un coleg pasionat de digital, comunicativ şi plin de inițiativă, să dezvoltăm împreună parteneriate de succes.

Wanted: Digital Marketing Sales Consultant

Oferim soluții de promovare online pentru clienţii noștri, construim relaţii pe termen lung și business-uri mai puternice.

Căutăm un coleg pasionat de digital, comunicativ şi experimentat, să dezvolte noi parteneriate de succes prin abilităţile sale de vânzare şi negociere.

Wanted: Digital Marketing Specialist

Ne extindem portofoliul de clienți, automatizăm și dezvoltăm în permanență zona tehnică cât și strategia de lucru pe platformele online.

Căutăm un coleg pasionat de digital, entuziasmat să lucreze cu cifre și date, dispus să se dezvolte continuu într-o echipă dinamică de specialiștii.

Wanted: Junior PPC Specialist. Internship

Căutăm un coleg pasionat de digital, entuziasmat sa lucreze cu cifre și date, dispus să-și dezvolte abilitățile digitale.

Oferim training 1:1 alături de un PPC-ist cu experiență, discuții și sesiuni de brainstorming prin care dezvăluim secretele unei campanii performante.

Wanted: Graphic Designer!

Ne extindem portofoliul de clienți şi creăm noi oportunităţi de carieră.

Căutăm un coleg pasionat de artă şi webdesign, entuziasmat de digital, dispus să se dezvolte continuu într-o echipă dinamică de specialiștii.