E-Mail Marketing performant.

Îmbunătățește campaniile tale de marketing prin newsletter segmentat și mail automation.

  • Crește numărul de abonați
  • Dezvoltă o comunitate în jurul brandului tău
  • Crește venitul generat de fiecare client
  • Recuperează coșurile abandonate

Știai că peste 60% din utilizatorii de internet spun că printre primele lucruri pe care le fac dimineața este să își verifice mail-ul?

Ce îți oferim?

Segmentăm publicul tău în funcție de comportamentul acestora în site și le afișăm e-mail-uri personalizate, create de specialiștii noștri in digital marketing. Folosim strategii testate pentru a crește ratele de deschidere si de click, pentru mai multe comenzi și pentru îmbunătățire a Customer Lifetime Value.

Știai că 70% din vizitatori abandonează coșul de cumpărături? Te ajutăm să recuperezi abandonul de coș prin mail-uri automate, trimise în secvență, ce amintesc utilizatorilor de produsele vizualizate și adăugate în coș.

Te ajutăm să îți crești baza de date de abonați prin tactici eficiente și non-intrusive. Căutăm mereu noi soluții pentru a stimula abonarea la newsletter și deschiderea mail-urilor, astfel încât tu să îți dezvolți afacerea.

90%

din utilizatorii de internet își verifică zilnic inbox-ul.

78%

din specialistii de marketing au observat o crestere în engagement pe mail pe ultimele 12 luni.

40x

In medie, pentru fiecare 1 LEU investit in e-Mail Marketing se pot genera pana la 40 RON.

37%

Aproximativ 1 din 3 afaceri online au precizat că și-au crescut bugetul de e-mail marketing.

$11 mld

La nivel mondial, în 2023, se vor genera 11 miliarde USD doar din e-mail marketing.

De ce să faci e-mail marketing cu agentia Sinaps?

Orientați Către Performance

Pentru că facem PPC de mulți ani, avem un focus crescut pe performanță, știm că fiecare leu contează, de aceea putem genera ROAS-uri pozitive și din partea de e-Mail Marketing.

PPC + E-MAIL

Strategia de PPC va include și partea de e-Mail Marketing. Știm cum să ne folosim de resursele PPC + e-MAIL pentru a maximiza rezultatele și profitabilitatea.

Mesaje Care Vând

Targetand zilnic milioane de români prin Google și Facebook Ads știm ce mesaje stârnesc interes și în ce momente acestea trebuie livrate. Totodată avem la activ mii de clienți pe care i-am ajutat să crească și sondăm constant piața de newslettere și mesaje comerciale prin e-mail.

Newsletter Comercial + Marketing Automation

Pe lângă newsletterele comerciale vom configura mesaje automate, livrate în inbox-ului utilizatorilor tăi, pentru acțiuni precum: recuperare abandon cos, creștere nr. de comenzi medii per client, etc.

Grafică Inclusă

Pentru newsletterele pe care le vom trimite pentru tine vom include grafică în pachet.

Vrei să afli mai multe detalii?

Despre Sinaps

Suntem una dintre cele mai mari agenții de performance din România, cu o echipă de peste 47 de specialiști puși pe treabă și cu peste 10 ani de experiență în furnizarea de soluții de marketing digital. Punem pe masa online-ului entuziasmul și cunoștințele acumulate din sute de conturi administrate din diverse domenii și ducem business-urile partenerilor noștri la următorul nivel.

Profită de expansiunea online-ului în 2022, adoptând o strategie integrată pe canalele cel mai des frecventate de publicul tău!

Completează formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

[[[["field20","contains","profitshare.ro"],["field20","contains","2performant"],["field20","contains","bit.ly"],["field20","contains","tiktok"],["field20","contains","tik"],["field20","contains","TIK"],["field20","contains","Roblox"],["field20","contains","roblox"]],[["hide_fields","field21"]],"or"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Interesat de o colaborare?

Lasa-ne datele tale de contact si noi iti vom raspunde imediat

[[[["field19","contains","tiktok"],["field19","contains","tik"],["field19","contains","profitshare"],["field19","contains","2performant"]],[["hide_fields","field9"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

+47 specialiști Google & Facebook Ads

+10 Ani Experiență

Soluții Complete Marketing Digital