Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Google Ads – Soluția de promovare online #1 a afacerilor din România.

Promovează site-ul tău pe Google – Atrage mai mulți clienți și mai multe vânzări pentru afacerea ta folosind promovarea pe Google.

Google Ads – Anunțuri publicitare direct pe Google

Google Ads sau publicitatea pe Google este unul dintre cele mai rapide și eficiente canale de a te promova online.

Afacerea ta este găsită de utilizatorii Google la momentul ideal, chiar atunci când aceștia caută brand-ul tău sau produsele și serviciile oferite.

De ce să lucrezi cu o agenție Google Ads?

Sinaps este agenție Google Premier Partner, cu peste 10 ani de activitate în marketing-ul de performanță. De la strategie la implementare sau optimizare, ne place să livrăm campanii de calitate, eficiente, ce produc rezultatele dorite.

Toți membri echipei Sinaps susțin anual certificări în serviciile și produsele Google Ads. În prezent avem peste 32 certificări, grupate pe: Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads YouTube, Google Ads Shopping, Google Analytics si Google Digital Sales.

Promovare Pay-Per-Click

Pe scurt, Pay-Per-Click (prescurtat PPC) este un mod de promovare online în care agenții de publicitate plătesc doar în momentul în care un utilizator apasă pe un anunț.

La Sinaps, ne-am construit propria metodologie de lucru și avem propria abordare în ceea ce privește strategia digitală de promovare Pay-Per-Click.

Tipuri De Campanii Google Ads

Indiferent de obiectivul urmărit: creșterea numărului de vizitatori pe site, completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor, Google Ads este canalul potrivit pentru tine.

Indiferent de cerințele afacerii tale, noi vom pune la cale o strategie de promovare pe Google Ads gândită pentru a genera rezultatele de care ai nevoie.

Google Premier Partner

Sinaps este agenție Google Partner din 2014 și Google Premier Partner încă de la introducerea programului în România, în 2016.

Suntem responsabili pentru fiecare leu investit in Google Ads și vrem să ne asigurăm ca bugetele clienților noștri produc cele mai bune rezultate.

Audit 100% Gratuit Google Ads

În cei 10 ani de activitate am auditat +1300 de conturi Google Ads/Campanii Google Ads din România și am aflat că un cont Google Ads administrat necorespunzător poate produce mai multe costuri decât beneficii.