Facebook Ads – Cum funcționează promovarea online pe Facebook?

Milioane de români folosesc zilnic Facebook – Viitorii tăi clienți sunt aici!

Facebook – Cea mai mare rețea de socializare

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume – Are aproape 2 miliarde de persoane înregistrate la nivel global și aproximativ 10 milioane de utilizatori doar în România.

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

Toate aceste elemente fac un anunț să fie promovat doar oamenilor care sunt direct interesați, excluzându-i pe cei care nu îți pot aduce beneficii.

Unde pot apărea anunțurile Facebook Ads?

Facebook Ads este unul dintre cele mai performante canale de marketing online cu o rețea vastă de posibilități de plasare a anunțurilor:

 • Facebook

  Facebook News Feed, Facebook Right Column, Facebook Stories, Facebook Video, Facebook In-Stream Video; Facebook Instant Articles.

 • Instagram

  Instagram Feed, Instagram Explore, Instagram Stories.

 • Facebook Messenger

  Messenger Inbox, Messenger Stories, Messenger Sponsored Messages.

 • Facebook Marketplace
 • Audience Network

  Rețea de site-uri și aplicații mobile partenere Facebook.

Cu ce te poate ajuta Facebook Ads?

Fie că vorbim despre creșterea numărului de vânzări în e-commerce, generarea de lead-uri pentru servicii sau evenimente, Facebook oferă peste 100 de posibilități de targetare.

 • Campanii de Branding & Awareness

  Utilizatorii tind să cumpere mai mult de la o afacere ce prezintă “social trust”. Strânge mai multe like-uri la pagina ta, fă ca postările tale să ajungă la câți mai mulți useri, cu cel mai mic cost.

 • Campanii de Engagement

  Campanii destinate persoanelor care știu de afacerea ta, dar încă nu sunt clienți sau încă nu au luat acțiunile pe care le dorești.

 • Campanii Orientate pe Acțiune

  Campanii ce atrag vânzări și noi clienți pentru business-ul tău.