Agenția Google Ads orientată către rezultate

Adaugă în echipa ta o agenție Google Ads ce are ca singură direcție – performanța în campanii!

Sinaps este Agenție Google Ads

Sinaps este agenție Google Premier Partner, cu peste 10 ani de activitate în marketingul de performanță. De la strategie la implementare sau optimizare, ne place să livrăm campanii de calitate, eficiente, ce produc rezultatele dorite.

Ca și agenție Google Ads avem un singur obiectiv – Maximizarea performanțelor din campanii, dar cu menținerea costului sub control.

Suntem un grup de specialiști care îmbină atenția la detalii cu procese complet automatizate. Analizăm orice campanie în detaliu și luăm decizii rapid, cu acuratețe.

Sinaps este o agenție de Google Ads pragmatică, îndrăzneață, mereu cu soluții la îndemână.

De ce să fie Sinaps agenția ta de promovare online?

 • Gândim ca un client, acționăm ca învingătorii

  Zilnic, milioane de români caută pe Google. Noi folosim tot acest potențial, doar în interesul clientului. Știm că fiecare leu investit în promovarea online este important. De aceea, ne asigurăm că nu irosim bugetele administrate.

 • Echipă Full Service

  Alocăm pentru fiecare proiect fix resursele de care are nevoie. Avem echipă full-service, in-house, acoperim etapizat fiecare segment al dezvoltării business-ului tău.

 • Mentalitate Proactivă

  Nu suntem clarvăzători, dar ne place să privim în viitor. Din acest motiv suntem mereu pregătiți pentru orice provocare.

 • Comunicare Deschisă

  Suntem mereu onești și transparenți în ceea ce ne privește: clienții noștri știu în permanență situația campaniilor acestora și suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.

 • Recunoscuți pentru rezultate

  Suntem recunoscuți pentru hoteluri ce au ramas fără locuri de cazare disponibile, pentru creșterea de 10x a numărului de conversii sau pentru scalarea conturilor deja mature și performante.

 • Iubim ceea ce facem

  Suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă marketing digital. Acumulăm cunoștințe noi cu rapiditate și nu ne plac jumătățile de măsură.

Certificări Google Ads

Toți membri echipei Sinaps susțin anual certificări în serviciile și produsele Google Ads. În prezent avem peste 110 certificări, grupate pe:

30 Specialiști

Certificați Google Ads – Search

30 Specialiști

Certificați Google Ads – Shopping

30 Specialiști

Certificați Google Ads – Display

8 Specialiști

Certificați Google Analytics

7 Specialiști

Certificați Google Ads – YouTube

5 Specialiști

Certificați Google Ads – Digital Sales