Facebook Ads


De ce să te promovezi prin Facebook Ads?

Adresează-te direct potențialilor tăi clienți, atunci când aceștia sunt online.


Ce spun clienții noștri


Ne place ca atunci când colaborăm cu cineva, să ne găsim parteneri pe măsură, care să înțeleagă perspectiva din care privim ceea ce facem și cum dorim să fim percepuți. Cu Sinaps Marketing a fost ușor să găsim drumul pe care trebuie să îl parcurgem în promovarea noastră, încă din 2014. Am pornit prin realizarea unei strategii, în care am stabilit cum putem folosi într-un mod avantajos Google AdWords și Facebook Ads și am primit sprijin în ceea ce privește partea de content. O dovadă a bunei noastre colaborări o constituie relația pe care o avem și astăzi, ce ne permite să apelăm la agenție ori de câte ori avem nevoie de suport.
Recomandăm cu căldură agenția Sinaps Marketing!


Anamaria Ștefan, Manager General Sophia


Cum te poate ajuta auditul nostru?

Consultanți specializați Facebook Ads îți evaluează contul

Analizăm și evaluăm parametri relevanți ai contului tău, privind setările campaniilor, locațiile targetate, bugetele investite, rezultatele campaniilor și performanța lor, etc.


Afli care sunt punctele forte și slabe ale campaniei tale

Campaniile tale Facebook Ads pot fi mai performante, dacă știi pe ce trebuie să mizezi și ce trebuie să elimini! Specialiștii noștri îți spun exact care sunt pașii pe care îi parcurgi corect și ce greșeli îți consumă bugetul. Astfel, vei putea lua o decizie, privind cea mai eficientă modalitate de optimizare.

audit-adw