Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Facebook Ads – Folosește-te de potențialul Facebook.

Promovează site-ul tău pe Facebook – Anunțurile tale, văzute de milioane de Români, în mediul în care petrec cel mai mult timp pe internet.

Facebook – Cea mai mare rețea de socializare

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

De ce să lucrezi cu o agenție Facebook Ads?

Suntem o agenție de marketing digital cu +10 ani de experiență pe Facebook Ads. Cunoaștem bine care este rolul Facebook Ads în promovarea business-ului tău și folosim acest canal așa cum trebuie: să aducă creșterea de care ai nevoie.

Pentru a aduce cele mai bune rezultate îmbinăm tehnici clasice și testate cu soluții noi și interesante. Facebook Ads este un mediu de promovare dinamic, iar noi suntem pregătiți să ne adaptăm oricărei nevoi.

Tipuri de Campanii Facebook Ads

Cu peste 10 milioane de utilizatori în România, Facebook nu mai este de mult doar o rețea de socializare, ci un mediu bun pentru a-ți crește afacerea.

Awareness (Conștientizare), Consideration (Considerare), Conversion (Vânzare) – Indiferent de obiectivul dorit, Facebook Ads poate genera rezultatele de care ai nevoie.

Audit 100% Gratuit Facebook Ads

Ai un cont de Facebook Ads activ, dar ai nevoie de părerea unui specialist? Analizăm și evaluăm parametri relevanți ai contului tău, privind setările campaniilor, locațiile targetate, bugetele investite, rezultatele campaniilor și performanța lor, etc.

Promovare pe Instagram

Instagram este canalul cu cea mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori doar în România.

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de promovare precum Facebook ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.