Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Echipa Sinaps, povestea din spatele agenției de Performance Marketing.

Despre cum ne-am cultivat gustul în online, rafinat serviciile și dezvoltat business-urile a peste 1000 de clienți – Descoperă rețeta!

Primul parteneriat Sinaps

Rețeta Sinaps a pornit de la 3 ingrediente de bază: un manager cu aromă de strategie & analiză de business, un specialist PPC copt bine de vreo 10 ani în domeniu și un programator condimentat cu soluții din secolul tehnologiei.

Know-how-ul fondatorilor, experiența în e-commerce și responsabilitatea față de parteneri o fac delicioasă.

Personalități diferite, cei 3 asociați, Remus, Mihai și George și-au asumat riscul primului proiect fără “deadline”.

Mihai este creatorul identității Sinaps, a primului website și e doza indispensabilă de rațional, tehnic și analitic. Dezvoltă în permanență tehnologii și softuri in-house, furnizează soluții personalizate și eficientizează procese.
Contact Mihai Iliescu

Remus face ca totul să fie posibil. Are mai mult de un as în mânecă și e sursa de inspirație pentru întreaga echipă. Ideile inovative și ușurința de a se transpune în postura clientului au condus la eficientizarea departamentelor și rafinarea conturilor PPC.
Contact Remus Corcaci

George înțelege că rolul unui business este de a genera profit și pune la bătaie expertiza în analiză și strategie de marketing. Însă, întotdeauna pornește de la nevoia clientului, motiv pentru care știe exact cum să atingă obiectivul și stabilește parteneriate de business de lungă durată.
Contact George Rășchitor

Legenda spune că…

Visul American pornește întotdeauna într-un garaj. În cazul nostru, a fost o bucătărie. Cele 3 minți pasionate de online își întâlnesc coatele pe aceeași masă, unde se dă startul strategiilor de marketing, se generează primii clienți și se dezvoltă softuri și tehnologii marca Sinaps.

Primele campanii PPC au fost testate înainte de a fi Sinaps pe hârtie, atunci când Remus a pus bazele unui magazin online, ocazie cu care a fost nevoit să genereze profit din Google Ads din bugetul propriu. Această experiență a fost piatra de temelie a dezvoltării fiecărui plan de campanie: perspectiva clientului.

2014

Prima echipă și casă Sinaps.

În zodiacul de business, acesta a fost anul conexiunilor. Cei trei asociați au share-uit mixul de cunoștințe cu primii membri ai echipei și au pus bazele principalelor departamente: Performance, Account Management și Design.

Prima casă Sinaps a fost marcată de canapeaua din balcon pe care se purtau discuții lungi după program, împărtășind secretele din online și legând prietenii.

2015

Anul extinderii serviciilor.

Serviciile agenției s-au extins odată cu nevoile clientului, de la campanii Google și Facebook, la Grafică și Web Design.

Implicarea și entuziasmul generat de reușita primelor proiecte, au condus la creșterea numărului de clienți și implicit a numărului de specialiști atrași în echipa talentelor Sinaps.

2016

Rebranding.

Intrând în etapa de maturitate de business, rebranding-ul și crearea identității pe noul site au marcat un nou început. Copleșiți de atâția specialiști și oameni faini, ne-am mutat în casă nouă, pe care am decorat-o cu certificarea Google Premier Partner și cu mai mult entuziasm pentru digital. Am dus mai departe pasiunea și experiența în prima ediție a evenimentului Connect Iași. În parteneriat cu Google, am adus în atenția business-urilor oportunitățile de creștere în online, prilej cu care am dezvoltat noi colaborări.

2017

Strategii de dezvoltare a echipei.

Dublarea echipei, atât numeric, cât și a competențelor digitale, a fost marcată de schimbări majore la nivel de viziune și strategie, training-uri și proceduri. Pentru cei peste 13 sinapsiști la acea vreme, orele petrecute la birou păreau a fi insuficiente pentru lansarea de noi idei și dezbateri în echipă. Am început să facem over-time prin oraș, să degustăm bunătăți locale și să “pontăm” orele suplimentare împreună. După o pățanie ce s-a lăsat cu o tijă în piciorul ei grațios de felină, s-a alăturat echipei o pisică, ce a devenit în scurt timp membru cu drepturi depline.

2018

Cele mai mari bugete gestionate.

Anul în care am crescut cât toți ceilalți la un loc e marcat de clienți strategici, de cele mai mari bugete gestionate și optimizări majore pe toate nivelurile. Am descoperit noi oportunități de creștere pentru agenție, am mărit echipa și extins departamentele. Magia Sinaps a cuprins eficientizarea proceselor, lucru ce s-a văzut în creșterea performanței business-urilor administrate și a engagement-ului echipei. Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine pe noi și pe partenerii noștri, pentru o relație reală. Obiectiv ce a mers mână-n mână cu coach-ul nostru certificat în NLP și dezvoltare personală.

2019

Full service - Full Performance.

Formula Sinaps a ajuns la 22 de specialiști and still counting, cu un istoric bogat de cunoștințe ca al unui cont performant de promovare. Am trecut la un alt nivel, mai exact un nou etaj în sediul Sinaps. Mai mult spațiu, mai multe sesiuni de training-uri și brainstorming, dar și un team building revelator, ne-au întărit echipa și viziunea pe termen lung. De la concept și implementare, până la analiză și strategie, totul se realizează in-house. Dincolo de generarea de conversii pe canalul administrat, ne-am focusat pe creșterea business-ului clientului per total. Am orientat talentele către un nou departament de dezvoltare și strategie, am automatizat prin soluții de RPA & RDA și Dashboard-uri personalizate pentru o experiență Full Performance.

2020

Extindere.

Specialiști noi din țară & Remote Working.

Printre primele agenții din România membri în Facebook Business Partner.

Dashboard-uri & Dezvoltare soluții automatizare in-house.

Susținerea business-uilor în pandemie - prezenți pe platforma dedicată #marketingforgood.

2021

Ascensiune & Progres

Impărțirea echipei în 2 direcții: SCALE / GROWTH și OPTIMIZATION

Deschidere spații co-working în București și Cluj-Napoca

Un nou membru in board-ul de manageri, pe zona de Customer Support

2022

Viziune si noi obiective.

Nu știm ce ne așteaptă în viitor, dar știm cu siguranță că nu o să ne abatem de la valorile noastre: pasiune, transparență, performanță, curaj și dinamism. O să mizăm în continuare pe automatizarea proceselor de rutină, pe creșterea echipei, acumularea de mai multă experiența și pe permanenta dezvoltare a conturilor aflate în administrarea noastră. Sinaps este prima agenție de marketing online din regiunea Moldovei, dedicată 100% promovării Pay-Per-Click, iar mentalitatea de a administra bugetele cât mai eficient, pentru a genera rezultate vizibile, va rămâne mereu un factor important în proiectele noastre.