Cucerește un public nou.

Promovează-te pe Instagram.

Publicitate pe Instagram.

Instagram este canalul cu cea mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori doar în România.

Instagram folosește aceleași instrumente eficiente de promovare precum Facebook ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Cu ajutorul anunțurilor personalizate poți transmite într-un mod mult mai creativ mesajul afacerii tale, construind relații cu potențialii tăi clienți.

De ce să te promovezi prin Instagram Ads?

Generează vizibilitate, crește numărul de clienți și împărtășește povestea ta către un public relevant.

  • Branding & Awareness

    Instagram este platforma Social Media în care oamenii împărtășesc și descoperă noi produse și servicii. Gradul de engagement al utilizatorului cu un brand este de 10 ori mai mare pe Instagram decât pe Facebook.

  • Consolidează relații

    Creează conținut, inspiră și conectează-te cu cei care te urmăresc. Instagram susține business-urile să se dezvolte și să atragă atenția prin conținutul vizual folosit.

  • Crește numărul de clienți

    Crește vânzările de produse, numărul de descărcări ale aplicației de mobil și chiar numărul de vizitatori ai magazinului, cu ajutorul anunțurile personalizate de pe Instagram.