Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Termeni și condiții

Marketing Rocks este un eveniment de marcă în domeniul E-Commerce și Marketing Online, recunoscut ca fiind cel mai important din regiunea Moldovei. Evenimentul adună laolaltă membri de seamă din comunitatea E-Commerce din România și are ca scop promovarea și dezvoltarea acestui sector vital al economiei.

Evenimentul se adresează atât firmelor cât și profesioniștilor din domeniul E-Commerce și Marketing Online. Serviciile noastre sunt concepute pentru antreprenori, companii și persoane care activează în aceste domenii, oferindu-le oportunitatea de a se conecta, de a învăța și de a-și îmbunătăți afacerile și strategiile de marketing online.

Site-ul sinaps.ro este proprietatea Societatii Comerciale SINAPS MARKETING SRL. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor Condiţii de Utilizare precum şi orice modificări site-ului sinaps.ro fără o notificare prealabilă.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata în România de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SINAPS MARKETING SRL. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Folosirea informațiilor și serviciilor constituie acceptarea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Prezentele informări reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

 

Informații despre Marketing Rocks!

Site-ul web sinaps.ro și paginile de social media #lifewithsinaps sunt administrate de către SC MARKETING SRL, cu sediul în Iasi, România, Str. Canta nr 68, Etaj 1-2, Iasi, înregistrata la Registrul Comerțului cu numărul J22/441/2013, Cod Fiscal RO31321680, capital social 200 de RON, reprezentată de către George Raschitor ca Administrator, office@sinaps.ro, 0761149793 numit pe parcursul acestor termeni și condiții Sinaps.

Prezenții termeni și condiții conțin dispoziții obligatorii pentru orice utilizator Sinaps. Prin folosirea serviciilor Sinaps, și/sau prestarea de plăți către Sinaps, sunteți de acord cu prezenții termeni comerciali, și cu orice termeni suplimentari, în funcție de serviciul ales. Pentru serviciile oneroase prestate de către Sinaps, contractul dintre profesionistul care cumpără un asemenea serviciu și Sinaps se consideră încheiat în momentul confirmării plății facturii de către Sinaps, ca o excepție de la art 9 (1) din legea 365/2002 privind comerțului electronic. Detalierea serviciilor Sinaps este disponibilă public pentru fiecare eveniment în parte.

În cazul în care nu sunteți de acord cu prezentii termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți website-ul sinaps.ro sau să nu achiziționați serviciile noastre. Orice accesare de către profesioniști de plăți si de facturi către Sinaps se consideră accept ai termenilor și condițiilor de mai jos și a Politicii privind datele personale.

 

Proprietatea intelectuală

Conținutul și design-ul Sinaps sunt proprietatea Sinaps și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. De asemenea, toate activitățile din cadrul evenimentelor Sinaps  (inclusiv prezentări, înregistrări video/audio, poze, texte sau orice alte tipuri de informatii protejate de drepturi de proprietate intelectuală) sunt proprietatea Sinaps.

În cazul informațiilor și conținutului postat de terțe părți catre Sinaps, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație și sunt marcate ca atare.

Orice conținut preluat din website-ul sau paginile Sinaps în condițiile legale trebuie să fie însoțit obligatoriu de textul: „sursa: Sinaps”. Pentru citarea în mediul electronic, este obligatorie menționarea linkului www.Sinaps.ro în textul anterior, cu link activ către site-ul Sinaps.

În special acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise și explicite din partea Sinaps:

  • reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației;
  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Sinaps;
  • îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Sinaps asupra conținutului.

Puteți înregistra, copia și imprima conținutul Sinaps, inclusiv cel din cadrul evenimentelor, doar pentru uz personal și în scopuri necomerciale.

Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@sinaps.ro.

 

Accesarea site-ului

SINAPS MARKETING SRL asigură utilizatorului un acces limitat și personal pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății, fără acordul scris al acesteia.

Sinaps își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Sinaps își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Informațiile furnizate către Sinaps vor fi folosite doar în concordanță cu prezenții termeni și condiții și pentru serviciile oferite. Utilizatorul este singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet și cu menținerea acurateții informațiilor transmise către Sinaps. Orice eroare sau anulare a unei comenzi către Sinaps se poate face prin contactarea la adresa de email office@sinaps.ro în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.

 

Comunicarea Electronică

Prin accesarea site-ului sinaps.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri către office@sinaps.ro clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicări electronice cu Sinaps. Comunicarea între cele două părți (client și societate) se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la sinaps.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site. Comunicarea electronică poate fi completată, după caz, de cea tradițională.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul este de acord ca documentele ce însoțesc fiecare comandă (factura, bilet electronic) să fie transmise automat și exclusiv, în momentul expedierii comenzii, pe cale electronică pe adresa de email folosită la plasarea comenzii pe sinaps.ro. În cazul în care se dorește ca documentele să fie trimise și în format fizic, se va menționa acest lucru via email la adresa office@sinaps.ro.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului sinaps.ro, incluzând texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi şi orice alte date, sunt proprietatea SINAPS MARKETING SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe sinaps.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail: office@sinaps.ro

 

Responsabilităţi privind serviciile

SINAPS MARKETING SRL depune eforturi pentru a asigura calitatea și corectitudinea informațiilor publicate pe site-ul său, având o obligație de diligență, dar nu și de rezultate. În acest sens, Sinaps nu poate garanta, nici expres, nici implicit, în privința conținutului și serviciilor publicate sub egida sa. Compania nu își asumă responsabilitatea pentru nicio daună, directă sau indirectă, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării, sau a lipsei de regularitate a informațiilor furnizate de site. De asemenea, SINAPS MARKETING SRL nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, și nu poate fi considerată responsabilă în cazul în care serviciile achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

 

Limitări ale responsabilităţii

SINAPS MARKETING SRL nu va fi facută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinţă sau alte daune (incluzând fără limitări pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent dacă se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot apărea ca urmare a utilizării sau a imposibilității de a utiliza materialele disponibile în acest site.

 

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sinaps.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului sinaps.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

 

Forța majoră

Sinaps, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința acestora. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare tehnică a site-ului Sinaps, a diferitelor funcționalități cuprinse în meniul utilizatorilor înregistrați sau neînregistrați, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Sinaps, erorile de operare, grevă etc.

 

Declinarea responsabilităților

În cazul în care preţurile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afişate greşit datorită unor erori tehnice de procesare a informaţiilor, sinaps.ro îşi rezervă dreptul în cel mai scurt timp posibil de a anunţa clientul despre eroarea survenită prin orice mijloc de comunicare.

 

Termeni de livrare

După plasarea comenzii, veți primi o confirmare pe email care va include detalii despre comanda dvs. și informații relevante privind accesul la serviciile achiziționate.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage unilateral din contractul de vânzare încheiat la distanță, în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data acceptării livrării. Pentru a pune în aplicare politica de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați direct la adresa de email office@sinaps.ro.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de procesul de livrare sau alte aspecte legate de achiziția serviciilor Sinaps, suntem la dispoziția dvs. cu suportul nostru prin email la office@sinaps.ro sau la telefonul 0752 977 516.

 

Politica de preț și Modalitățile de plată

Prețurile serviciilor sunt afișate pentru fiecare serviciu în parte și nu includ TVA. Costul final al tranzacției va include valoarea serviciilor comandate și valoarea TVA-ului.

Plata poate fi efectuată prin modalitățile de plată afișate pe site-ul nostru. Menționăm că ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare ale serviciilor prezentate, în cazul în care situația o impune sau în cazul în care pachetele de servicii suferă modificări.

SINAPS MARKETING SRL poate desfășura orice campanie promoțională referitoare la serviciile afișate pe site, promoții ale cărora condiții vor fi stabilite în întregime de către SINAPS MARKETING SRL.

Plata se poate face prin orice modalitate disponibilă acceptată de sinaps.ro. Pentru a vă oferi opțiunea plății online, folosim platforma de procesare plăți NETOPIA PAYMENTS.Atunci când optați pentru plata online, veți fi redirecționat către platforma NETOPIA PAYMENTS, în care vi se vor solicita anumite date personale în funcție de metoda de plată aleasă – spre exemplu, datele de card (numărul cardului, numele & prenumele deținătorului cardului, data expirării și codul de securitate de pe spatele cardului). Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS și nu ne sunt comunicate.

În anumite situații, putem transmite direct către platforma NETOPIA PAYMENTS o serie de informații cu privire la tranzacție, anume: valoarea tranzacției, număr de telefon si adresa e-mail (dacă acestea au fost completate în contul clientului).

Pentru a putea asigura urmărirea tranzacțiilor și decontarea plăților, NETOPIA PAYMENTS ne furnizează rapoarte cu privire la plățile pe care le încasăm. Aceste rapoarte pot includ date personale ale plătitorilor (nume, prenume, e-mail, nr. telefon, adresa billing). NETOPIA PAYMENTS ne transmite aceste date ca parte a serviciilor de procesare a plăților.

În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții NETOPIA PAYMENTS pentru soluționarea acestora.

Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori/

 

Promoţii şi concursuri

SINAPS MARKETING SRL. îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează. Data începerii şi terminării acestor promoţii este specificată pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.

 

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea de pe website-ul sinaps.ro. Prezentele termeni și condiții se completează cu informațiile referitoare la procesarea datelor cu caracter personal ce pot fi accesate în Politica privind datele personale.

Legea aplicabilă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă, va fi adus spre soluționare în fața unui mediator. În condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui mediator/arbitraj în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, Sinaps va alege cabinetul de mediere sau varianta de arbitraj pentru soluționarea conflictului. În cazul în care în urma ședințelor de mediere sau arbitraj nu se va ajunge la rezolvarea disputei, competența va reveni instanțelor românești de la sediul Sinaps.

 

Orice notificare către Sinaps trebuie trimisă în scris, electronic la adresa: office@sinaps.ro.

Termeni și Condiții au fost actualizate la data de 01.05.2024.