Sinaps este Facebook Business Partner.

Suntem o agenție Facebook Business Partner cu +8 ani de experiență
în administrarea eficientă a campaniilor pe Facebook Ads.

Ce înseamnă Facebook Business Partner

Facebook Business Partners este un statut acordat agențiilor de marketing digital ce au întrunit criteriile Facebook și și au demonstrat în repetate rânduri că pot ajuta clienții să obțina cât mai mult din promovarea online pe Facebook Ads.

Statutul de Facebook Business Partner se oferă agențiilor ce întrunesc mai multe criterii de performanță:

  • Creștere semnificativă a clienților din portofoliu
  • Utilizează cele mai noi și performante soluții Facebook Ads
  • Agenția deține un portofoliu suficient de mare de clienți ce prezintă constant un progres al promovării pe Facebook Ads.

Mândri de statutul de Facebook Business Partners

Statutul de Facebook Business Partner reprezintă pentru agenția noastră o recunoaștere a calității serviciilor oferite și demonstrează abilitățile noastre de a gestiona corect și eficient bugete de Facebook Ads.

Totodată, acest statut este și o promisiune pentru actualii și viitorii clienți din portofoliul Sinaps – Vom propune și implementa permanent doar cele mai rentabile, performante și eficiente soluții, conectați mereu la cele mai noi tendințe.

Echipă certificată Facebook Blueprint

Ne dorim ca bugetele clienților Sinaps să genereze cele mai bune rezultate, iar campaniile, anunțurile sau sugestiile noastre să se ridice la așteptările dorite.

Din acest motiv, echipa Sinaps susține anual examene de certificare Facebook Blueprint din domeniile: Media Buying, Media Planning sau Creative Strategy.

Totodată, lunar avem sesiuni interne de training și discuții one-on-one pentru a testa cele mai noi tehnici de promovare online.