Sinaps, de peste 10 ani partenerul tău de performanță în marketing digital.

O echipă de peste 47 de specialiști țintesc provocări pentru omul din spatele business-ului și cel din spatele monitorului, înainte de a da click.

Una dintre cele mai mari agenții de performance din România.

Suntem una dintre cele mai mari agenții de performance din România, cu o echipă de peste 47 de specialiști puși pe treabă și cu peste 10 ani de experiență în furnizarea de soluții de marketing digital. Punem pe masa online-ului entuziasmul și cunoștințele acumulate din sute de conturi administrate din diverse domenii și ducem business-urile partenerilor noștri la următorul nivel.

Pasiunea noastră pentru marketing digital a luat amploare începând cu cei 3 asociați recunoscuți în analiză & strategie de marketing, PPC și programare. Li s-a alăturat o echipă grozavă de specialiști, peste măsură de implicată în a face lucruri mărețe în online. Energia și creativitatea a scos performanță chiar și din cele mai încăpățânate conturi, iar experiența ne-a învățat să nu licităm doar pentru primele poziții în afișare, ci pentru primele poziții în profitabilitatea business-ului tău.

Pentru a face tangibile și unele dintre cele mai îndrăznețe obiective ne bazăm pe skill-urile specialiștilor din cele 6 departamente: Performance, Business Development, Creative & Design, Analyze & Automation, Operations și HR.

Bugete administrate de peste 41 milioane de euro.

Am administrat bugete de peste 41 milioane de euro pentru cei 1000 de clienți, atât pe Google, cât și pe Facebook. Construim relaţii pe termen lung și business-uri mai puternice.

Experiența ne-a arătat că un proiect merită, nu doar un specialist alocat, ci o întreagă echipă. De la concept și implementare, până la analiză și strategie, totul se realizează in-house. Metodologia de lucru și abordarea personalizată privind strategia digitală de promovare sunt pilonii principali în atingerea targetului propus.

Suntem conectați prin intermediul valorilor împărtășite de toți membrii echipei și știm să ne bucurăm unii de alții. De la cafeaua de dimineață, la descoperirea noutăților PPC, până la destăinuirea de povești personale, ne simțim nu doar ca o echipă, ci suntem acea echipă.

Nu suntem supereroi, dar luptăm neînfricați împotriva banalității și stagnării conturilor. Am învățat din cărți, unul de la altul, din conturi, de la clienți, din greșeli și reușite și am creat o formulă de neoprit.

Pregătiți pentru orice nevoie are business-ul tău.

Am asistat la transferul masiv de idei, tehnologie și vânzări din offline către online. Am crescut cu  Google, Facebook și alte platforme de promovare. Am dezvoltat tool-uri prin care analizăm profund campaniile și ajustăm minuțios parametrii tehnici, dar și abilități pentru a înțelege deopotrivă omul din spatele business-ului, cât și pe cel din spatele monitorului, înainte de a da click.

Provocările nu ne sperie și ne implicăm 100% în proiectele Sinaps. Gestionăm fiecare cont ca pe propria afacere. Satisfacția generată de rezultatele campaniilor eficiente reprezintă sursa noastră de energie. Am fost martori la toate schimbările din marketing-ul online din ultimul deceniu și suntem pregătiți să ne adaptăm la orice nevoie are business-ul tău.

Pasionați de Marketing Digital.

Suntem o echipă unită, orientată doar către performanță și rezultate.

Transparență totală.

Suntem transparenți în tot ceea ce înseamnă munca noastră.

Echipă creativă in-house.

Avem echipă completă de creație, in-house. Nu externalizăm aceste servicii.

Parteneriat pe termen lung.

Vrem ca orice nou proiect să însemne începutul unui parteneriat pe termen lung.

Dinamism & Adaptabilitate.

Ne adaptăm rapid la orice domeniu, orice industrie și acceptăm orice provocare.

Full Service.

PPC, Social Media & Web-Design.