Te așteptăm la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps. Ia-ți biletul acum!   🤘   

Google Ads – Cum funcționează unul dintre cele mai eficiente canale de promovare?

Potențialii tăi clienți sigur caută pe Google produsele sau serviciile tale – Fii prezent în rezultatele acestora, dezvoltă-ți afacerea!

Google Ads – Rapid, Eficient, Sigur.

Google Ads sau publicitatea pe Google este unul dintre cele mai rapide și eficiente canale de a te promova online, anunțurile fiind vizibile pe cele mai importante produse Google:

 • Google Search Ads
 • Google Shopping Ads
 • Google Display
 • Remarketing
 • YouTube Ads
 • Gmail Ads
 • Google Maps
 • Google Search & Display Partners

Utilizatori potriviți, obiectivul potrivit, momentul potrivit

Afacerea ta este găsită de utilizatorii Google la momentul ideal, chiar atunci când aceștia caută brand-ul tău sau produsele și serviciile oferite.

Indiferent de obiectivul urmărit: creșterea numărului de vizitatori pe site, completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor, Google Ads cu siguranță te poate ajuta.

Desktop sau mobile, local sau global, Google Ads prezintă multiple soluții de targetare a publicului tău țintă, în momente-cheie, iar atunci când oamenii caută, cumpără sau navighează pe internet – te vor găsi!

100% Control și Activitate Măsurabilă

Analizăm, măsurăm și verificăm totul. De la câte afișări au avut anunțurile tale, până la câte vânzări s-au generat – Google Ads este un canal de promovare cuantificabil și flexibil.

Bugetele de promovare, campaniile sau mesajele sunt mereu sub controlul tău – Orice detaliu poate fi măsurat și îmbunătățit!

10 Motive Pentru A Te Promova Pe Google Ads:

 1. Google este site-ul cel mai vizitat site din lumeGoogle este cel mai popular site din întreaga lume si bineînțeles, cel mai folosit motor de căutare, cu peste 3.5 miliarde de căutări zilnice.
 2. Celelalte servicii Google sunt lideri în nișa acestoraYouTube este al doilea cel mai vizitat site din lume și #1 în zona de video-sharing / conținut video. Google Maps este cel mai folosit serviciu pentru navigație și lista poate continua.
 3. Google Ads este cel mai eficient canal de promovare onlineAnunțurile Google apar exact în momentul în care o persoană caută ce să facă, ce să cumpere sau unde să meargă. Nevoile sunt prezentate în mod activ, iar anunțurile vin să satisfacă aceste nevoi.
 4. Google Ads este un canal de promovare flexibil Indiferent că vorbim de bugete de la câteva sute de lei, până la sute de mii de euro, Google Ads poate fi adaptat pentru orice nevoie, cu strategiile corespunzătoare.
 5. Google Ads este un canal 100% măsurabilDe la câte afișări au avut anunțurile tale, până la câte vânzări s-au generat – Google Ads este un canal de promovare cuantificabil, iar rezultatele se pot analiza ușor, direct din platformă.
 6. Google Ads este un canal de promovare rapidCu o strategie bine pusă la punct, rezultatele din Google Ads pot apărea aproape instant.
 7. Google Ads evoluează marketing-ul digitalGoogle investește constant în machine learning şi automatizare, iar tehnicile de promovare pe Google Ads devin din ce în ce mai profitabile și ușor de urmărit.
 8. Google Ads prezintă cea mai puternică soluție de RemarketingFolosind datele din Google Analytics îți poți segmenta vizitatorii până la cel mai mic detaliu, afișându-le mesajele potrivite fix în momentul în care aceștia aveau nevoie.
 9. Google trebuie să existe în mixul de marketing al fiecărui business onlineGoogle reprezintă punct de interacțiune pentru vânzări sau clienți noi. Fie că vorbim de Google Ads, trafic Organic, vizualizare video YouTube, căutare locație pe Google Maps – Google este prezent în căutarile noastre de zi cu zi.
 10. Cel mai probabil, concurenții tăi se promovează deja pe GoogleDe la un an la altul din ce în ce mai multe afaceri se promovează pe Google, iar cele cu istoric investesc din ce în ce mai mult buget.