Sinaps este Facebook Marketing Partner.

Suntem o agenție Facebook Marketing Partner Preferred cu +7 ani de experiență
în administrarea eficientă a campaniilor pe Facebook Ads.

Ce înseamnă Facebook Marketing Partner?

Facebook Marketing Partners este un statut acordat agențiilor de marketing digital ce au fost verificate de Facebook și certificate pentru succesul de care au dat dovada în a-și ajuta clienții să obțină cât mai mult din promovarea online pe Facebook Ads.

Statutul de Facebook Marketing Partner se oferă agențiilor ce întrunesc mai multe criterii de performanță:

  • Creștere semnificativă a clienților din portofoliu
  • Utilizează cele mai noi și perfomante soluții Facebook Ads
  • Lucrează cu experți Facebook Ads pentru planificarea și lansarea campaniilor de promovare online

Mândri de statutul de Facebook Marketing Partners

Statutul de Preferred Facebook Marketing Partner reprezintă pentru agenția noastră o recunoaștere a calității serviciilor oferite și demonstrează abilitățile noastre de a gestiona corect și eficient bugete de Facebook Ads.

Totodată, acest statut este și o promisiune pentru actualii și viitorii clienți din portofoliul Sinaps – Vom propune și implementa permanent doar cele mai rentabile, performante și eficiente soluții, conectați mereu la cele mai noi tendințe.

Echipă certificată Facebook Blueprint

Ne dorim ca bugetele clienților Sinaps să genereze cele mai bune rezultate, iar campaniile, anunțurile sau sugestiile noastre să se ridice la așteptările dorite.

Din acest motiv, echipa Sinaps susține anual examene de certificare Facebook Blueprint din domeniile: Media Buying, Media Planning sau Creative Strategy.

Totodată, lunar avem sesiuni interne de training și discuții one-on-one pentru a testa cele mai noi tehnici de promovare online.

Beneficii Facebook Marketing Partner

Unelte

Utilizăm instrumente avansate de raportare și analiză special concepute pentru a înțelege și îmbunătăți performanțele clienților.

Resurse Dedicate

De la ghiduri de bune practici sau cele mai bune studii de caz până la versiuni BETA ale celor mai noi funcții Facebook Ads.

Certificare Blueprint

Susținem constant examenele de certificare Blueprint pentru a ne asigura performanțele din campaniile de Facebook Ads sunt la nivel de expert.

Support Prioritar

Putem rezolva mai repede și mai ușor eventualele probleme ce pot apărea în conturile de Facebook Ads.

Instruire 1-la-1

Fie că vorbim de noutăți sau discuții specifice, avem acces la sedințe 1-la-1 cu specialiștii Facebook.