Powered by

4 Iunie 2024

Hotel Internațional Iași
Sala Magnum

Vezi pe Google Maps

Cel mai mare
eveniment
de digital growth
din Iași

SOLD
OUT

    Cum să rămâi pe poziții în online    

O zi întreagă de prezentări, discuții și networking, acompaniate de o cafea proaspătă și mâncare delicioasă. Vă veți întâlni cu nume și branduri mari din lumea marketingului și antreprenoriatului din România - oameni cu zeci de ani de experiență care își unesc forțele la Iași pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Marketing Rocks! by Sinaps este o combinație echilibrată de prezentări cu specialiști de renume din România și panels cu insight-uri despre cele mai noi tendințe în domeniu și experiențe „la cald” de la antreprenori care folosesc tehnici de digital marketing, tehnici care i-au ajutat să-și dezvolte afacerea.

Meet the speakers!

Prezentările vor fi susținute de specialiști de renume din marketingul digital care au ajutat mii de branduri să-și scaleze afacerile:

Adina Frâncu

Client Partnerships CEE - Meta Business Group

Adina Frâncu

Client Partnerships CEE - Meta Business Group

Adina Frâncu face parte din echipa de parteneriate strategice a Meta pe Europa Centrală și de Est din 2020 cu experiență în marketing și digital de 10 ani. Adina este pasionată de vânzări, marketing, tehnologie, cercetare și comportament uman.

Iulia Dumitrescu

Account Manager - TikTok

Iulia Dumitrescu

Account Manager - TikTok

Cu o experiență de 3 ani la TikTok Marketing, lucrând cu afaceri mici și mijlocii din România și având cunoștințe profunde a tot ce înseamnă crearea de conținut video, Iulia este o persoană creativă, care crede cu tărie ca un brand autentic cu un mesaj și misiune clară va avea de câștigat în spațiul online.

Florin Pravai

Head of Partnerships - Google România

Florin Pravai

Head of Partnerships - Google România

Florin Pravai face parte din echipa Google România din 2012 și se ocupă de dezvoltarea parteneriatelor locale. Pasionat de marketing, AI și ecommerce, deține un EMBA în Management General de la Tiffin University și o specializare în marketing la Wharton.

Felix Pătrășcanu

Founder - FanCourier

Felix Pătrășcanu

Founder - FanCourier

Felix Pătrășcanu a absolvit Facultatea de Drept în 1994. În același an începe colaborarea cu o firmă de curierat, urmând ca după 3 ani să pună bazele actualei companii FAN Courier – liderul pieței de curierat din România, alături de alți 2 parteneri. Felix Pătrășcanu este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR) și membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders.

Ca o încununare a tuturor rezultatelor antreprenoriale obținute prin FAN Courier atât la nivel național cât și regional, Felix Pătrășcanu a fost desemnat în 2014 Antreprenorul Anului în cadrul celei de-a noua ediții a galei Business Review.

Ovidiu Toader

Business Advisor - ovidiutoader.ro

Ovidiu Toader

Business Advisor - ovidiutoader.ro

Ovidiu Toader are o experiență de peste 24 de ani de antreprenoriat, în care a condus mai mult de 10 business-uri cu cifre de afaceri cumulate de peste 100 milioane de euro. În spatele său are adunați ani întregi de formare și instruire în coaching cu specialiști de renume internațional.

În ultimii 8 ani, a făcut peste 13.000 de sesiuni de coaching și de mentorat de afaceri pentru mai mult de 1200 de antreprenori, manageri și viitori antreprenori. Din 2010, a livrat peste 400 de workshop-uri și prezentări de afaceri pentru mai mult de 30.000 de participanți în diferite conferințe de afaceri.

George Rășchitor

General Manager - Sinaps

George Rășchitor

General Manager - Sinaps

George Rășchitor este General Manager și Co-Fondator al agenției de digital marketing Sinaps, cu peste 15 de ani de expertiză în analiză și strategie de marketing.

Parcursul său în lumea marketingului a început în 2013, ca Marketing Manager în industria HoReCa și în cadrul unuia dintre cele mai mari magazine online din România la momentul respectiv. Pe lângă experiența în HoReCa și e-commerce, George a lucrat la zeci de strategii de marketing pentru diferite industrii din România și Republica Moldova: retail, fashion, beauty, home & deco, toys, tech, health.

Cosmin Dărăban

CEO - Gomag

Cosmin Dărăban

CEO - Gomag

Online din 2000, Cosmin Dărăban este specializat în marketing online și eCommerce, CRO și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, una dintre cele mai populare soluții eCommerce din România, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce și cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansată în 2019.

De-a lungul anilor, alături de echipa sa, Cosmin a contribuit la creșterea a numeroase firme, iar în prezent, pe platformă se dezvoltă peste 4.200 de magazine online, din toate industriile.

Andrei Radu

CEO & Founder - GPeC

Andrei Radu

CEO & Founder - GPeC

Andrei Radu este, de 19 ani, CEO & Founder GPeC – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din România și Europa de Est – și Co-Founder TRUSTED.ro – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

Din martie 2021, este realizatorul și prezentatorul emisiunii ePlan by ȘtirileProTV – prima emisiune de eCommerce din România realizată de Pro TV și GPeC.

Este specialist în User Experience și E-Commerce și oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe.

Rareș Bănescu

CEO & Founder - TheMarketer

Rareș Bănescu

CEO & Founder - TheMarketer

Cu 15 ani de experiență în marketing și eCommerce, Rareș este un antreprenor de renume în spațiul românesc și CEO-ul vizionar al theMarketer.

Rareș a condus numeroase proiecte în Europa Centrală și de Est, excelând în soluții de marketing și eCommerce. Cu o abilitatea extraordinară de a identifica idei inovatoare și de a forma parteneriate durabile, Rareș este persoana care poate impulsiona succesul prin persuasiune și decizii strategice.

Cu o prezență care se face întotdeauna remarcată, Rareș combină spiritul antreprenorial și perspicacitatea pentru a propulsa theMarketer către noi culmi în ceea ce privește soluțiile de marketing și pentru a seta un exemplu de succes românesc la nivel internațional.

Petronela Ciobanu

Managing Partener - Expert Mind

Petronela Ciobanu

Managing Partener - Expert Mind

Petronela Ciobanu de peste 13 ani este partener al Centrului de Afaceri Expert-Mind susținând mediul antreprenorial din România. În calitate de Integration & Procurement Manager a contribuit la dezvoltarea a încă cel puțin 7 divizii de business, plecând de la diviziile de bază Contabilitate și Resurse umane. Având o experiență multidisciplinară în Tax consulting & Management și Juridic a menținut în permanență Marketingul în mijlocul businessului intrucat înglobează totalitatea experiențelor clientului cu toate departamentele companiei.

A contribuit la creșterea organică a echipei de la 5 la 175 de membri atât pentru divizia din Iași cât si București, întrucât munca în echipă este în permanență partea esențială a afacerii oricărui antreprenor, alături de proiectele dezvoltate cu partenerii și colaboratorii săi. Mărturie stau cei peste 1000 de clienți și proiecte implementate, contribuind la menținerea Centrului de Afaceri Expert Mind timp de 9 ani consecutivi, pe locul 1 în topul firmelor CECCAR la nivel regional și locul 8 în clasamentul național. Fiindcă nici un challenge nu este insurmontabil în portofoliul de proiecte al Centrului de afaceri Expert Mind se regăsesc contribuții semnificative în dezvoltarea companiilor la nivel național din domeniul: retail, horeca, transport, inginerie, agricultură, servicii IT, sănătate, contribuind la automatizarea proiectelor sau accesarea oportunităților de finanțare.

Agaleanu Ana-Maria Cristina

Team Leader IMM Regiunea Moldova - Raiffeisen Bank

Agaleanu Ana-Maria Cristina

Team Leader IMM Regiunea Moldova - Raiffeisen Bank

Ana Maria are o experiență în domeniul bancar de peste 17 ani, dintre care 10 sunt în domeniul finanțării IMM-urilor. În 2016 s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank pe segmentul IMM Medii.

A absolvit facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași fiind licențiată în Management, ulterior urmând și cursuri ale Institutului Bancar Român, precum: Analiza riscului în activitatea de creditare, Management și marketing bancar, cat și Piețe financiare.

Moderator

Dora Morhan

Marketing Director - Pleiada Boutique Hotel

Program

Warm-Up

08:30 - 09:30

Prima întâlnire în această formulă, facem cunoștință, începem să ne încălzim vocile și să scriem amintiri împreună, ne căutăm locurile în sală și începem spectacolul.

Business Tango 1

Prima serie de 3 prezentări va fi despre strategii de marketing, în special marketing digital, strategii care îți vor ajuta afacerea să prospere într-o lume în care totul este pe repede înainte, într-o lume în care consumatorul este mai informat și mai greu de fidelizat. Cei 3 speakeri au zeci ani de experiență în lumea marketingului și antreprenoriatului, lucru care i-a făcut să devină persoane active la evenimente și conferințe, împărtășind din experiența lor și celorlalți antreprenori din România.

Moderator:
Dora Morhan

Marketing Director
Pleiada Boutique Hotel

09:30 - 10:00 CLICK AICI!

Evoluția marketingului digital în România în ultimii 24 de ani a fost marcată de schimbări semnificative pe măsură ce tehnologia și comportamentele consumatorilor au evoluat. Ce mai este încă relevant și ce nu în 2024.

George Rășchitor

10:00 - 10:30 10 lucruri despre marketing & business din +20 de ani de experiență.

Dacă visul tău de-o viață este să ajungi un antreprenor de succes, ori pur și simplu să îți duci afacerea online la potențialul maxim, această sesiune e must have pentru tine.

Află noțiuni și principii de antreprenoriat pe care, odată ce le înțelegi, le poți folosi eficient pentru a obține rezultate mai bune. Descoperă noi instrumente și soluții pentru eCommerce, și cum să le folosești în mod strategic. Propulsează-ți business-ul exact acolo unde dorești să scalezi, cu inspirație din strategii care funcționează #noBS pe piața românească.

Cosmin Dărăban

10:30 - 11:30 Situația pieței de e-commerce la zi

Andrei Radu

Coffee Conversations

11:30 - 11:50

Panel Fusion 1

Participăm la 2 panels, fiecare cu câte cu 4 antreprenori din online și 4 specialiști din domenii adiacente, gata să ne împărtășească din experiențele lor, să ne povestească despre provocări, împliniri, dar și să ne dezvolte importanța pe care o are digital marketingul în viața unui brand.

Moderator:
George Rășchitor

General Manager - Sinaps

12:30 - 13:00 Youtube în România

Cum să beneficiezi la maxim de YouTube pentru promovarea afacerii tale: strategii eficiente pentru crearea de conținut atrăgător, optimizarea canalului și utilizarea analytics pentru a ajunge la publicul țintă.

Florin Pravai

11:50 - 12:30 Ce înseamnă să ai un magazin online în România? Provocări și oportunități, trenduri și planuri.

Maria ŞolomanGeneral Manager - Kalapod

Pielmuș BogdanFounder & General Manager Casa Parfumurilor

Kanghu ShiCTO Alessandro Design

Lotfi RayanFounder E-ambalaj.ro

Food Buzz

13:00 - 14:00

După un amalgam de informații și jonglări de la un domeniu la altul, trebuie să digerăm puțin informațiile, iar un moment de food & networking este, probabil, unul dintre momentele mult așteptate.

Business Tango 2

A treia serie de prezentări va fi despre cum diferite platforme de marketing conduc un business spre reușită. În antreprenoriat nu ești singur. Ești mereu ghidat de parteneri care te îndrumă spre acordurile, notele corecte.

Moderator:
Dora Morhan

Marketing Director
Pleiada Boutique Hotel

14:00 - 14:30 E-mail Marketing și Automatizări în 2024

De ce e-mail marketingul este încă cel mai eficient canal de comunicare între afaceri și clienții acestora; Care sunt secvențele de e-mail automate pe care orice magazin online ar trebui să le aibă; Cum poți folosi automatizările de e-mail pentru a-ți fideliza clienții și a-ți gestiona mai bine stocurile de produse.

Rareș Bănescu

Panel Fusion 2

Moderator:
George Rășchitor

General Manager - Sinaps

14:30 - 15:00 Cum să-ți crești brandul în mod organic?

În cadrul acestui panel, vom explora strategii eficiente pentru dezvoltarea unui brand în mod organic. Vom discuta despre importanța conținutului autentic, rolul marketingului de influență, cât de importante sunt recenziile pentru credibilitatea unui brand, precum și utilizarea rețelelor sociale pentru a construi o comunitate loială.

Alexandru BîrleanuPartner Manager EMEA - Trustpilot

Victor UrdaCEO - Genius Media

Alex DonaStrategist/Marketer/CDO

Anca LapaInfluencer & Marketing Director Cafeneaua Piața Unirii & TikiBistro

Business Tango 3

A treia serie de prezentări va fi despre cum diferite platforme de marketing conduc un business spre reușită. În antreprenoriat nu ești singur. Ești mereu ghidat de parteneri care te îndrumă spre acordurile, notele corecte.

Moderator:
Dora Morhan

Marketing Director
Pleiada Boutique Hotel

15:30 - 16:00 AI 2.0: Era performanței și posibilităților cu materialul tău publicitar

Descoperiți performanța într-o eră a responsabilității prin integrarea metodelor riguroase de marketing cu deschiderea către tehnologiile inovatoare.

Adina Frâncu

16:00 - 16:30 Promovarea pe Tiktok - Mit și Realitate

Fenomenul #TiktokMadeMeBuyIt - de ce afacerile au succes pe Tiktok, cum creezi conținut care să vândă pe Tiktok și care este strategia ideală pentru afacerea sau brandul tău.

Iulia Dumitrescu

16:30 - 17:00 Cum pot fi susținute afacerile e-commerce pentru a putea vinde mai mult?

Petronela CiobanuManaging Partener - Expert Mind

Felix PătrășcanuFounder - FanCourier

Agaleanu Ana-Maria CristinaTeam Leader IMM Regiunea Moldova Raiffeisen Bank

Ovidiu ToaderBusiness Advisor - ovidiutoader.ro

Bilete Marketing Rocks!

4 Iunie 2024

Alege între biletele CLASIC (nu conțin și networking dinner) și PREMIUM (pentru experiența completă MARKETING ROCKS! cu networking dinner și open bar).

Conferința Marketing Rocks!

149€

include TVA

    SOLD OUT    

 • Acces la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps
 • Acces la prezentările speakerilor (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii și antreprenorii prezenți la paneluri
 • Networking cu peste 200 participanți
 • Coffee Break & Food Buzz

*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

SOLD OUT

Conferința Marketing Rocks! + Networking Dinner Party

299€

include TVA

    SOLD OUT    

 • Acces la Conferința Marketing Rocks! by Sinaps
 • Acces la prezentările speakerilor (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii și antreprenorii prezenți la paneluri
 • Networking cu peste 200 participanți
 • Coffee Break & Food Buzz
 • EXTRA - Acces Networking Dinner Party - în seara zilei de 4 Iunie, alături de elita E-Commerce & Digital Marketing

*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

SOLD OUT

Parteneri

Questions & Answers

Pentru cine este destinată Conferința Marketing Rocks! By Sinaps?

Evenimentul se adresează antreprenorilor care vor să-și crească business-ul și vizează crearea unei comunități de antreprenori locali. Va fi o sursă puternică de informare în digital marketing și nu numai. Își propune să aducă împreună oameni care își înțeleg munca și provocările cu care se confruntă în online.

De ce Iași?

Istoria noastră a început în Iași și s-a dezvoltat rapid, plasându-ne în topul agențiilor de performance din România. Am contribuit esențial la conturarea peisajului e-commerce din țară, în Iași, sprijinind dezvoltarea a sute de business-uri. Este momentul să dăm un nou avânt comunității noastre de marketing și să aducem lumina reflectoarelor asupra unei regiuni înfloritoare, cum este Moldova. Iașiul, fiind unul dintre cele mai importante centre culturale și academice ale României, are un potențial enorm în ceea ce privește dezvoltarea marketingului și a industriei digitale. Universitățile de prestigiu ale orașului formează tineri profesioniști extrem de talentați și creativi, iar mediul de afaceri local își croiește drum într-un ritm tot mai accelerat.

Ce înseamnă „Marketing Rocks!”?

În acest context, „Marketing" este motorul care alimentează strategiile, promovarea și conectarea cu publicul. Este arta de a construi punți între branduri și consumatori, de a crea povești care răsună. Inspirat de energia genului rock, „Rocks" este manifestul nostru pentru curaj, inovație și exprimare liberă. „Rocks", aici, nu este un stil muzical, ci și un mindset care îndeamnă la îndrăzneală și la a face valuri în lumea digitală.

Despre Sinaps

Suntem Sinaps, agenție de digital marketing din Iași, cu peste 11 ani experiență, prima și cea mai mare agenție din regiunea Moldovei: servicii 360, 45 de specialiști în 10 orașe din România. Ne aflăm în topul agențiilor de performance din țară și am generat vânzări de peste 300 milioane de euro, atât pe Google, cât și pe Facebook.

Ce facem la Sinaps?

În prezent avem peste 200 de clienți activi care beneficiază de serviciile noastre de Performance, Social Media și Email Marketing. Din 2014, respectiv 2018, suntem parteneri Google și Meta - lucru care ne-a facilitat accesul la informație fresh, noi tool-uri, cursuri, și care a ajutat la dezvoltarea mai rapidă a clienților noștri.