Performanta in eCommerce

Campanii Performante

Google Ads & Facebook Ads

 • Gestionarea campaniilor de Google Ads & Facebook bazată pe ROI
 • Transparență - Suport telefonic & e-mail și raportare lunară personalizată
 • Echipă dedicată de Specialiști Certificați Google Ads.

Servicii prin care îţi creştem magazinul online

Pe baza consultanţei e-Commerce, stabilim strategia de promovare şi dezvoltăm campanii generatoare de vânzări. Specialiştii noştri au găsit deja cele mai bune soluţii pentru a grăbi conversia, pentru a creşte valoarea coşului de cumpărături sau pentru a-ţi fideliza clienţii:

Campanii Search Segmentate

Retargetare Vizitatori

Remarketing Dinamic

Retargetare Finalizare Comandă

Campanii Search Dinamice

Mobile Advertising

Campanii Display Targetate

Campanii Gmail Sponsored Promotions

Custom & Lookalike Audience

Optimizare Landing Page

Analytics & Conversion Tracking

Research Concurenți

Află care este situația campaniei tale!

 • Specialiști Certificați Google Ads™ îți evaluează situația contului
 • Analizăm peste 60 de criterii de performanță
 • Vezi unde pierzi bani și unde merită să investești mai mult
 • Afli care sunt punctele forte sau slabe ale campaniei tale
 • Vezi ce putem îmbunătăți și cât te-ar costa!
Avantaje Sinaps
""
1
NumeNumele tău complet
TelefonNumărul tău de telefon
WebsiteEx: www.sinaps.ro
Bugetlei / luna
500
0
5000
sursasursa
kwkw
Previous
Next

Testimoniale Clienti

 • logo originalsCând decizi să te promovezi online, ajutorul unei agenţii specializate este mai mult decât necesar, datorită know-how-ului deţinut şi a capacităţii de a fi la curent cu toate noutăţile. Deşi facem AdWords de 8 ani, din 2014 am găsit o echipă ce ne-a dublat rentabilitatea investiţiei, alături de care am avut parte de o creştere treptată a bugetului, a campaniei şi, bineînţeles, a profitului. Recomandăm Sinaps Marketing pentru că ştiu să livreze rezultate şi să aibă relaţii bazate pe sinceritate cu clienţii săi.

 • client-sophiaNe place ca atunci cand colaboram cu cineva, sa ne gasim parteneri pe masura, care sa inteleaga perspectiva din care privim ceea ce facem si cum dorim sa fim perceputi. Cu Sinaps Marketing a fost usor sa gasim drumul pe care trebuie sa il parcurgem in promovarea noastra, inca din 2014. Am pornit prin realizarea unei strategii, in care am stabilit cum putem folosi intr-un mod avantajos Google AdWords si Facebook Ads si am primit sprijin in ceea ce priveste partea de content. O dovada a bunei noastre colaborari o constituie relatia pe care o avem si astazi, ce ne permite sa apelam la agentie ori de cate ori avem nevoie de suport. Recomandam cu caldura Agentia Sinaps Marketing

 • upside-down

  Colaborarea cu Sinaps Marketing a fost extrem de benefică pentru noi din toate punctele de vedere. Upside Down s-a dezvoltat semnificativ prin implementarea campaniilor de Google AdWords. În urma acestui pas, rezultatele pe site nu au întârziat să apară, iar implicit asta ne-a ajutat foarte mult pe partea de vânzări. Având în vedere că avem de a face din ce în ce mai mult cu generaţia consumatorilor digitali, Sinaps Marketing a reprezentat pentru noi un real ajutor în ceea ce priveşte prezenţa în online şi nevoia acută de diferenţiere în acest mediu.