De La Marketing Digital La Mentoring Pentru Progrese Tehnologice

Te gândești la cum ți-ai putea transforma ideea de aplicație, platformă sau orice altceva într-un Startup? Inițiativa celor de la Innovation Labs își propune să ofere un pre-accelerator studenților în direcția antreprenoriala.

Programul urmărește devoltarea a șapte sectoare: agricultură, cyber-security, fintech, health & lifestyle, smart cities, retail și smart mobility și va avea loc concomitent weekendul acesta în 4 orașe din țară: Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara.

Structurat în trei etape, Hackathon, Boost Day și Demo Day, programul adună echipe de peste tot din țară gata să își susțină și dezvolte ideea de business câștigătoare. În urma Hackathonului din București, care a avut loc în data de 2 martie, au fost alese cele 23 de echipe calificate în programul de mentorat.  

Sinaps se alătură mentorilor de anul acesta și pornește în căutarea ieșenilor care pot schimba societatea prin tehnologie. Rolul nostru va fi acela de a susține, dezvolta și consolida proiectele participanților. Echipele își vor prezenta prototipurile finale la care vor lucra împreună cu mentorii dedicați în fața juriului, potențialilor investitori, parteneri și mass media.

Aflat la a șasea ediție, Innovation Labs a câștigat anul trecut premiul pentru “Education Program of the Year” la Gala Pin Awards. Iașiul a avut cel mai bun pitch, două ediții la rând, chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare prin intermediul echipelor de la WERIT (2017) și DRINK’MON (2018).

Anul acesta, programul de mentorat și dezvoltare se descrie drept un poligon de încercare perfect pentru studenții creativi în tehnologie” conform revistei @Pinmagazine. Noi, în calitate de mentori invitați promitem să venim în întâmpinarea echipelor înscrise astfel încât cel puțin un nou start-up să își pună bazele zilele acestea.

Promitem să revenim cu detalii despre atmosfera de acolo, despre ideile îndrăznețe ale tinerilor studenți și despre ce a însemnat toată aceasta experiență de mentoring pentru o agenție marketing online.

The following two tabs change content below.
Remus Corcaci
Graphic-Designer de la natură, am descoperit în ultimii ani o reală pasiune pentru marketing online și în special pentru SEM și SMM. Îmi place să experimentez lucruri noi și să aduc performanță în campaniile gestionate. Din când în când împărtășesc din experiențe și pe blogul Sinaps Marketing.